FIZESS KÉSZPÉNZZEL! Egyre többen vagyunk, de még nem vagyunk elegen!

Tisztelt Kampány Támogatónk!

 

Ezt a levelet azért kapja, mert feliratkozott a „Fizess Készpénzzel!” kampány oldalon a támogatóink közé!

A jó hírünk az, hogy folyamatosan növekszik a támogatók köre és „Egyre többen vagyunk”.

FOTÓ GALÉRIA – EGYRE TÖBBEN VAGYUNK!


A rossz hír az, hogy nem elég gyorsan növekszik a pártolók közössége. Ebben a tempóban még vagy 100 év kell, hogy annyian legyünk, hogy a szavunkat meg is hallják a döntéshozók.

Talán az egyik legfontosabb feladatunk most az lenne, hogy felpörgessük a résztvevők számát. Ez mindannyiunk érdeke.
Az egyik lehetőség az, hogy fizetett kampányokat indítsunk, de ahhoz tőke kell. Zukkerberg Úr ingyen adja a facebookot, ha beleegyezünk, hogy eladja az adatainkat. És mi beleegyezünk. Ingyen! Könnyebb azoknak a szervezeteknek, akik mögött „guruló dollárok” vannak. Mi nem ezek közé tartozunk. Ráadásul nincs 30 évünk az önvédelmünk megszervezésére, mint Klaus Schwabnak és tanítványainak a kifosztásunk megszervezésére.

 

 

Mit tehetünk hát?
Arra az elhatározásra jutottam, hogy személyes találkozókat kezdeményezek azokon a helyeken, ahonnét már számottevő mennyiségben érkeztek jelentkezések. Ezeken a találkozókon megismerhetjük egymást, összhangólhajuk a cselekvési programunkat és sok-sok információval lehetnénk gazdagabbak.
Arra kérem a lejjebb felsorolt városokban, vidékeken élőket, hogy keressenek egy találkahelyet, ahol 2-3 órát eltölthetünk együtt, 20-30 főnyi csoportban. Örülnék, ha időpont javaslatot is kapnék. Ahogy egy-egy találkozó körvonalazódik, azt külön levélben megküldöm az érintett támogató körnek azzal, hogy: „Hozd magaddal a barátodat is!”
– Budapest! Itt már több mint 100-an vagyunk. Igazából jó lenne Észak-Buda, Dél-Buda, Észak-Pest. Kelet-Pest, Dél-Pest részekre bontani a találkozókat. Akinek van ötlete a helyre, időpontra, írjon nekünk a kapcsoalt@fizesskeszpenzzel.hu -ra. A budapesti találkozókra meghívhatjuk a közeli agglomerációban élőket is.
– Pest megye déli része! innét is sokan jelentkeztek, de kicsit szétszórtan még. (Monor, Gomba, Maglód, Sülysáp, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Délegyháza, Dömsöd, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa.) Egy próbát megérne! Vállalna valaki egy találka hely előkészítését?
– Esztergom, Tatbánya, Komárom! Talán Tatbánya lenne az ideális? 5 feliratkozónk van onnét. Vállalná valamelyikük, a találkahely megszervezését?
– Eger is jól áll! nekem kicsit meglepő módon, bőven beelőz néhány nagyobb várost. örömmel mennék az egri, kiterjesztve a hevesi találkozóra.
– Debrecen és környéke a következő „erő nyerő”! Ott sok Nexus klubtag is van. Bizonyosan jó hangulatú találkozó lehet majd.
– Kecskemét és Kiskunfélegyháza annyira megszaporodott, hogy már el kellett volna mennem egy személyes beszélgetésre. Csak azon múlik, talál-e valaki egy 20-30 személy befogadására alkalmas helyet és már szervezzük is!
– Szeged és környéke is stabilan hozza magát! 😊 Várom, hogy mikor mehetek. Szeretek Szegedre (is) járni!
– A másik meglepetés számomra a Szekszárdiak aktivitása. Alig várom, hogy találkozhassunk, megismerkedhessünk.
– A Pécsiek még kicsit kényelmesek, de már ha környezetét is beleszámolom, közeledik a 30 fő felé. Várom a találkozót.
– Végül Sopron és Győr! Mindkét városból annyian jelentkeztek, hogy érdemes lenne helyi találkozót szervezni!

De addig is!
Lépten-nyomon tehetünk azért, hogy többen legyünk. Aki már regisztrált, ismeri az oldalt (frissítettem rajta és kicsit átláthatóbb, egyszerűbb lett) és akár a Kp-s kampánnyal, akár a Civil Konzultációval könnyedén megszólíthatja az ismerősét, barátját, hogy nézze meg és ha egyetért, csatlakozzon. Próbáljuk ki! A közösség ereje!? A jövő héten mindenki próbáljon + egy-két szimpatizánst „behozni”! Célozzuk meg jövő hét végére az 1 000 főt!

Kérem továbbra is azokat, akik letöltötték a plakátot, vagy kiragasztottak matricát valahova, küldjenek egy képet róla!
A matricák, szórólapok, vásárlói kártyák vásárlásával lehetőséget kapunk (Nexus TV KFT) némi fizetett kampány megindításra is. Sok embert kellene elérni, de ehhez erős marketing eszközökre van szükség, ahhoz meg pénzre. A webáruházas vásárlásokkal elért bevételt visszaforgatjuk reklámokba. Kérem, akinek van rá valója, vásároljon mielőbb és helyezze is ki azt a környezetében.

NEXUS KLUB!
Már többen érezzük, hogy egy facebook féle csoportosulás, vagy valami aláírásgyűjtés, tüntetéseken való részvétel, nem hozza meg a várt személyes összekapcsolódást, a célra törő cselekvés lehetőségét. A NEXUS Klub az a platform, ami azért jött létre, hogy az ország különböző régióiban élők egymásra találjanak, megismerkedjenek és közös feladattervvel, közösen cselekedjenek. A tizedes rendszer gyakorlatba ültetése a NEXUS KLUB. Most, dec 24-ig karácsonyi akciós csomaggal lehet csatlakozni a NEXUS Klubhoz! Minden regisztráló kap NEXUS KÖZ-ÉRT vásárlói kártyát és matricákat is! Szeretettel várunk minden szimpatizálót a közösségbe.

A vállalkozó tagjainkat kérem, hogy regisztrálják a vállalkozásukat, hisz még csak 60 üzlet, cég környékén járunk. pedig a legtöbb kis és közép vállalkozásnak nagyon fontos lenne, hogy megmaradjon a készpénz! Kérjük a vállalkozás nevét, címét, elérhetőségeit és felhelyezzük a SZÖVETSÉGES VÁLLALKOZÁSOK oldalra:

SZÖVETSÉGES VÁLLALKOZÁSOK

Regisztráció

Aki szeretne csatlakozni a NEXUS KÖZ-ÉRT-hez és a vásárlói közösség partnereihez, jelentkezzen itt:

HIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE


A KÖZ-ÉRT oldal egy hirdetési oldal, ahol a résztvevő vállalkozók tagjai lehetnek a NEXUS Klubnak, azon belül a Vállalkozók Közösségének, de kapnak vásárlói kártyát is, hisz ha kilépnek a saját üzletükből, ők is azonnal vásárlókká válnak.
VÁSÁROLJ MAGYAR VÁLLALKOZÓTÓL, MAGYAR CSALÁDOKAT TÁMOGATSZ VELE!

KEZDŐOLDAL

Köszönöm a figyelmét!
Hamarosan találkozhatunk!

Juhász János Zoltán
programigazgató
„Emberhez méltó életre csak akkor számíthatunk, ha teszünk is érte valamit.”

KEZDŐOLDAL

Home

TRIANON-FILM KEZDŐOLDAL

Szólj hozzá

Kérjük lehetősége szerint támogassa kampányunkat!

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10.000Ft

Autós galéria

Kihelyezett plakátok