Elkezdődött a visszaszámlálás! A NEXUS TV és a HUN TV közös felhívása!

Tisztelt Szimpatizánsok, Támogatók!
Kedves Nexus Klubtagok!
/A NEXUS TV, a NEXUS Klub és a HUN TV első közös hírlevelét olvasod./
Eljött az idő a cselekvésre. Elkezdődött a visszaszámlálás!
2024. januárjában történt események, avagy a „NEMZETKÖZI HELYZET FOKOZÓDIK”…
• A múlt heti Világgazdasági Fórumon Tedros Adhanom Gebrejesus, a WHO Etióp származású véres kezű, kommunista vezére bejelentette, hogy a következő két évben a Covid 19-től 20x halálosabb vírus, az X fog pusztítani világszerte. Ez az ember tudhat valamit…
• Elfogadták a digitális szolgáltatásokról szóló törvényt (DSA)  (GONDOLATRENDŐRSÉG)
https://fizesskeszpenzzel.hu/a-digitalis-szolgaltatasokrol-szolo-torveny-dsa-gondolatrendorseg-orwell-indul/
A birodalmi cenzúratörvény 2024. február 17-tõl lép életbe, megszüntetve az emberek közti közvetlen információcserét és adásvételt is.
• A német gazda sztrájkok már akadályozzák az ellátási láncok működését. Vicces, hogy Magyarország élelmiszer ellátása is függ a német „élelmiszer” exporttól! Áremelkedés, infláció stb. Bár a kormányunk nem ezt ígérte…
• A háborúk eszkalálódnak. Már nyíltan beszélnek a NATO vezérek egy Európát sújtó háborúról Oroszországgal. A Közel-Keleti bomba bármikor berobbanhat. Hatásit mi sem kerülhetjük el.
• A Kormányunk még mindig „rendeleti úton” kormányoz. Vagyis amit este 10-kor eldöntenek, az holnap törvény lehet…
Itt mindenki megőrült? Kérdezhetnéd joggal. Nem! Minden a tervek szerint halad. Csak ezeket a terveket velünk nem egyeztették! Ezek nem a mi terveink!
És nekünk van tervünk? Tervünk van, csak van-e kivel megvalósítani?
Az időnk fogy!
Mit tehetünk?
1. Elsőként egyénileg, a személyes életünkben készüljünk fel, hogy bármikor jöhet előre nem látott, váratlan esemény, helyzet. Erősítsük meg magunkat! Készülj fel a háztartásodban tartalékokkal!
2. Aztán sürgősen álljunk neki a környezetünkben a tájékoztatásnak, közösség szervezésnek. Most még lehet!
                                    ⇩
3. Kérlek, ha még nem tetted, hallgasd meg Juhász Zoltán győri előadását: https://www.youtube.com/watch?v=tRfM3G3c60M&t=403s
Horkovics-Kováts János előadást se hagyd ki! https://www.youtube.com/watch?v=-C6Brmg0PgU&t=41s
És itt van frissen Dr Tamasi Józseffel készült felvételünk, amit már megjelenésekor azonnal letiltott a YouTube! Nem véletlenül:
https://nexustv.hu/video/keszul-a-vadirat-a-covid-terror-bunosei-ellen/?swcfpc=1
Ha megnézted, küldd el minél több ismerősödnek.
4. Ahhoz, hogy bármit el tudjunk érni, sokan kell, hogy legyünk. Nem pár százan, nem pár ezren, hanem sokkal többen. Hát, TOBOROZZUNK! Közvetlen és közvetett eszközökkel. A matricákhoz nem kell fűzni semmit, nem kell agitálni. Elég ha látható helyeken vannak. Ha van már autós matricád, keress neki helyet és ragaszd ki. A KP-s szórólapokat is tegyük ki minél több helyre. Ezekkel az elemekkel felhívhatjuk a környezetünkben lévő, mit sem sejtők figyelmét, hogy valami nem jól van, jó lenne, ha tájékozódnának.
A FaceBook nem alkalmas arra, hogy ott mozgósítsunk. Egyre ellenőrzöttebb és erősebb lesz a cenzúra az összes közösségi médián. Ott is kaptunk már tiltást! Most értékelődik fel a NEXUS klub platform eszközrendszere.
5. Ha még nem tetted, iratkozz fel a https://fizesskeszpenzzel.hu/ oldalra aztán töltse ki a Civil Konzultációt is: https://fizesskeszpenzzel.hu/civil-konzultacio/
                                     ⇩
6. Mutasd meg ismerősödnek, barátodnak és kérd meg arra is, hogy a Pártok Nélkül oldalra is tegyen egy szignót, mert közös akarat kell ahhoz, hogy tovább léphessünk: https://partoknelkul.hu/ Folyamatosan erősödik a civil közösségek összefogása! A Pártok Nélkül oldalon már feltüntettük, hány közösség csatlakozott az együttműködéshez! Ez is bővülni fog a következő hetekben:
https://partoknelkul.hu/egyuttmukodo-kozossegek-kozosen-konnyebb/
                                      ⇩
7. Keresd fel a környezetedben lévő vállalkozó ismerőseidet és kérd meg, hogy ragasszák ki a KP plakátunkat, és regisztráljanak az üzletükkel a Kp oldalon! A KP kampány az ő érdekük is! Sőt!
https://fizesskeszpenzzel.hu/szovetseges-vallalkozasok/
                                                  ⇩
Nexus Klub!
Ha még nem vagy tag, de szeretnél többet tudni, itt olvashatsz róla:
https://fizesskeszpenzzel.hu/nexus-klub-kozossegek-halozata/
Ha úgy érzed, hogy itt az idő és szeretnél csatlakozni, itt teheted meg: https://nexustv.hu/dijcsomagok/?swcfpc=1
Most minden regisztrálónknak KÖZ-ÉRT vásárlói kártyát és matricákat, szórólapokat is küldünk ajándékba. A Klub tagság nem ingyenes! Éves alap tagsági díj 10 000 Ft + ÁFA Kérlek értsd meg, hogy a másik oldalnak minden meg van, nekünk meg csak a szívünk, lelkesedésünk. De az most kevés lesz már! A hatékonyságunk növeléséhez már növekvő mértékben kell használnunk olyan eszközöket, kapacitásokat, amiknek ára van. A Klub Tagdíjak, az egyik jelentős forrása lehet a közös munkánk anyagi hátterének a biztosításához!
A NEXUS KLUB üzemeltetője jelenleg még (amíg az önálló egyesülete meg nem alakul) a NEXUS TV Független Média Kft. A TV is és a Klub is és a hozzá csatolt pénzhelyettesítő rendszert használó Piactér a Kft. rejtett magán szerverén fut. NEM TARTOZIK AZ ORWELLI DSA TÖRVÉNY HATÁLYA ALÁ!
A következő hónapokban rendkívül fontossá válik ez a platform, ahol a közösségek tagjai egymással, másik közösségekkel zavartalanul szervezhetik az általuk helyesnek ítélt folyamatokat úgy, hogy a BIG BROTHER elől rejtve marad! Nagyon fontos tudni, a Klub egy eszköz, de a tagságát arra ösztönzi, hogy minél előbb személyesen ismerkedjenek meg.  Válasszanak maguk közül témafelelősöket, kapcsolattartókat, építsenek belső szervezetet, amik kapcsolódnak a másik sejtekhez. A Klub biztonságát a beépülő trollokkal, kémekkel szemben, pont ez a településeként kialakuló személyes kapcsolódás hordozza.
A KLUB eszközei fejleszthetők, többszörözhetők! Amint egy megyei csoport létszáma meghaladja a 200 főt, egy új, saját megyei klub platformot kap. Ebben már a település, a kistelepülés csoportok szerint tagozódhat a közösségek hálózata, megkapva a lehetőséget az ország többi részén épülő közösséghez való kapcsolódásra is.
A Klub tagsághoz most Vásárlói kártyát is adunk ajándékba. A NEXUS KÖZ-ÉRT kiépítése segíthet a közelgő nehéz időkben a saját ellátásbiztonságunk kialakításában.
https://nexuskozert.hu/
Ezekről a részletekről bővebben beszélünk a Másik Magyarország rendezvényeken. Kérlek nézd meg a közelgő rendezvényeinket és ha a lakóhelyed a közelben van, jelentkezz.  https://fizesskeszpenzzel.hu/events/
Ha még a Te környezetedben nincs konkrét esemény létrehozva, segíts nekünk és keress egy helyi közösségi ház termet, amit bérbe adnak nekünk. Ha találtál alkalmasat (50-100 fő), írd meg az info@nexustv.hu -ra a részleteket és a többit már intézzük.
Mi már összefogtunk, most rajtad a sor! Nélküled nem megy! Te is kellesz a változtatáshoz!
Reméljük, hamarosan találkozunk!
Köszönjük a figyelmed:
Dr. Horkovics-Kováts János – HUN TV
Juhász J. Zoltán  – NEXUS TV

Szólj hozzá

Kérjük lehetősége szerint támogassa kampányunkat!

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10.000Ft

Autós galéria

Kihelyezett plakátok