Mi a NEXUS KÖZ-ÉRT,

és miért érdemes vállalkozóként csatlakoznia?

 

 1. A NEXUS KÖZ-ÉRT egy reklámfelület, ahol a vállalkozónak tevékenységük és székhelyük szerinti kategóriákba sorolt reklámoldalt hozunk létre. A vállalkozó itt szöveggel, fotókkal és reklámvideókkal is bemutathatja tevékenységét, termékeit.
 2. A NEXUS KÖZ-ÉRT vállalkozói árkedvezményt, vagy egyéb előnyt biztosíthatnak a NEXUS KÖZ-ÉRT VÁSÁRLÓI KÁRTYÁVAL rendelkező NEXUS KLUB tagjainak vásárlásaik során. Így még vonzóbbá tehetik termékeiket ill. szolgáltatásukat, valamint ezzel motiválhatják a vásárlókat, növelhetik vásárlói kedvüket.
 3. A NEXUS KLUB, egy országhatárokon túlnyúló, magyar közösségi platform. Célja, hogy az egymáshoz közel élő, hasonló értékrendet valló magyar emberek itt egymásra találhassanak, felvehessék egymással a kapcsolatot, majd pedig személyes találkozásokon, ismeretségeken és barátságokon alapuló, valódi helyi közösségeket hozzanak létre. 
 4. A NEXUS KLUB tagjai egy tudatos vásárlói kört is alkotnak, akik fontosnak tartják:
  • az etikusan működő,
  • helyi közösségek életében részt vevő,
  • embertársaik egészségét,
  • az élelmiszerbiztonságot,
  • valamint a környezetvédelmet szem előtt tartó magyar családi gazdaságok a kis és középvállalkozások fejlődésének előmozdítását.
 5. A NEXUS KÖZ-ÉRT ilyen módon lehetőséget biztosít arra, hogy a NEXUS KLUB tagjai megtalálják a környezetükben lévő magyar termelőket és vállalkozókat. A vállalkozók és a vásárlók közé így nem ékelődnek be a hagyományos kereskedelmi ellátási lánc szereplői.
 6. A reklámozók meghívást kapnak a NEXUS KLUB – kisközösségek hálózata platformhoz, ahol a vásárlókkal, ügyfelekkel tudnak személyes kapcsolatokat kiépíteni. Véleményeket, hozzászólásokat kaphatnak termékeikről, szolgáltatásaikról.
 7. Annak érdekében, hogy e vállalkozói kör tagjai megismerjék egymást, és közvetlen üzleti kapcsolatba tudjanak lépni, hozzáférést biztosítunk a reklámozó számára a NEXUS KÖZ-ÉRT VÁLLALKOZÓK KLUB közösségi platformhoz a NEXUS KLUB keretein belül. Ebben a közösségben a reklámozó megismerkedhet más vállalkozókkal és kapcsolatokat építhet ki velük. Érdekvédelmük, érdekképviseleti együttműködésük megszervezése érdekében egyeztethetnek vállalkozótársaikkal.
 8. NEXUS KÖZ-ÉRT partnerei meghívást kapnak a NEXUS Piactérre is. Ez a platform egy zárt rendszerben működő piactér, ahol az áruk, szolgáltatások cseréjét egy pénzhelyettesítő eszközzel, a NEXUS Tallérral bonyolítjuk le. A Piactér használatának megismeréséhez a Vállalkozók Klubjában jelentkezik majd egy mentor, aki minden szükséges tudnivalót átad.
 9. A NEXUS KÖZ-ÉRT-et a NEXUS TV Független Média Kft. működteti, amely egy független, internetes tv csatorna és média. https://nexustv.hu/ A reklámozóknak egy további bónuszt is adunk. A szerződése időtartartamáig ingyenes hozzáférést kap a Nexus TV fizetős tartalmaihoz is.

LEGYEN ÖN IS A NEXUS KÖZ-ÉRT HÁLÓZAT TAGJA!

KÖZÖSEN KÖNNYEBB!