FIZESS KÉSZPÉNZZEL!

A NEXUS TV, a NEXUS KLUB és a NEXUS KÖZ-ÉRT ORSZÁGOS KAMPÁNYA!

Egyre többen csatlakoznak a kampányhoz! A plakátokat, matricák is kezdenek megjelenni üzletekben, autókon, az utcán! Ez az oldal a hozzánk beküldött képekkel erősíti meg bennünk, hogy:

NEM VAGYOK EGYEDŰL!

EGYRE TÖBBEN VAGYUNK!

Folyamosan növekszik a kampányban résztvevők száma! Mivel regisztráláskor megkapjuk a települések, a lakóhelyek nevét, így ezen a térképen meg is tudjuk mutatni, hogy merre vannak tagjaink, vállalkozók, akik már csatlakoztak hozzánk. Nézd meg térképen is!

Regisztrált tagjaink

Szövetséges vállalkozások

Letöltések

700
Vállalkozás
0
db
20000

AUTÓS MATRICA

Rendeld meg most az autódra a matricát! Vásárlásoddal a kampányunkat támogatod, a matrica kihelyezésével a környezetben lévők ébredését!

Új autós matricánk használatával és terjesztésével nagyobb eséllyel tudunk kiállni ügyünk mellett.

Helyezd el az autódon és biztass vele másokat is, hogy csatlakozzon a “TARTSUK ÉLETBEN A KÉSZPÉNZT! kampányhoz!

A matricák nem csak autóra ragaszthatók! Kirakhatod a munkahelyeden, szekrényre, ajtóra, ablakra… stb. Lássák minél többen! Legtöbbünknek gond megszólítani az ismerőst, a kollégát. Ezt a feladatot átveszi tőled a matrica!

Töltsd le a plakátokat ingyenesen és küldd el ismerőseidnek e-mailban, tedd ki a közösségi oldaladra… De legfőképp mutasd meg kedvenc boltosodnak és ha egyetért vele, helyeztesd el vele az üzletében a pénztárgép közelében!

Beküldött képek plakátokról

Még több kép:

Autós matricák

NEXUS KLUB KÖZÖSSÉGEK HÁLÓZATA

A NEXUS KLUB egy országhatárokon túlnyúló, magyar közösségi média felület, melynek segítségével kisközösségek hálózata épülhet fel, kapcsolódhat össze a valódi térben és szervezheti meg magát a közösségek által meghatározott célok elérésére. A NEXUS KLUB-hoz bárki csatlakozhat, aki magyarul beszél és elfogadja a Felhasználási Feltételek-ben foglaltakat. A NEXUS KLUB mentes párt,vallási és más ideológiáktól.

EGYÜTTMŰKÖDŐ KÖZÖSSÉGEK – KÖZÖSEN KÖNNYEBB!

SUSKA KÖR

Képek a nagyvilágból