FIZESS KÉSZPÉNZZEL!

A NEXUS TV, a NEXUS KLUB és a NEXUS KÖZ-ÉRT ORSZÁGOS KAMPÁNYA!

Töltsd le a plakátokat ingyenesen és küldd el ismerőseidnek e-mailban, tedd ki a közösségi oldaladra… De legfőképp mutasd meg kedvenc boltosodnak és ha egyetért vele, helyeztesd el vele az üzletében a pénztárgép közelében!

Kérjük, regisztrálj a kampány csapatához! A regisztráció INGYENES

Kérjük az űrlapon add meg a településed irányítószámát és nevét, hogy az „Egyre Többen Vagyunk” térképen feltüntethessük.

REGISZTRÁCIÓ
Ékezet nélküli kis és nagybetűk, számok.
+36 12 345 6789
Ha Magyarországon élsz, hagyd üresen.
*
Kérjük, válassz egy lehetőséget.
*
Kérjük, válassz egy lehetőséget.
(csak vállalkozóknak)
(csak vállalkozóknak)
(csak vállalkozóknak)
(csak vállalkozóknak)
*
Kijelentem, hogy a szolgáltatás megrendelése előtt elolvastam a Szolgáltató Szerződéskötést Megelőző Tájékoztatását, Általános Szerződési Feltételeit, valamint az Adatkezelési Szabályzatát, és hogy az azokban foglaltakat elfogadom, az adataim kezeléséhez hozzájárulok.
  Erősség: nagyon gyenge
  (nem kötelező)
   

  TÖLTSD LE A PLAKÁTOT!

  Kérjük, készíts egy képet a kihelyezett palkátról, hogy feltölhessük a fotógalériánkba! A fotót a kapcsolat@fizesskeszpenzzel.hu levelezési címre küld el.

  Plakátok

  Szórólap

  A szórólapok a webáruházban megrendelhetők.

   

  Selyemfényű papírra nyomtatva 100 db-os, vagy 500 db-os csomagolásban.

  Karácsonyi AKCIÓ!

  FIZESS KÉSZPÉNZZEL! KÖZÖSSÉGI FÓRUM

  Vegyél részt Te is az összefogásban! Regisztrálj a kampány támogatói közé (ingyenesen!) és lépj be a FIZESS KÉSZPÉNZZEL FÓRUM csoportba! Olvashatod mások véleményét és Te is megoszthatod gondolataidat, véleményedet azokban a témákban, amik foglalkoztatnak.

  REGISZTRÁLJ MOST!

  FIZESS KÉSZPÉNZZEL! KÖZÖSSÉGI FÓRUM

  “Fizess mindig készpénzzel. Minden bankkártyás tranzakciónál jusson eszedbe, abban a pillanatban egy újabb börtönrácsot húztál saját magad köré. Minden tranzakcióval digitális rabszolgákat teremtesz. Minden tranzakcióval elveszel egy esélyt attól a reménytől, hogy gyermekeid, unokáid egy szabad jövőben fognak élni.”