Civil Konzultáció azokról a kérdésekről, amiket a kormány nem tart fontosnak megkérdezni tőlünk!

A KÖZHATALOM A NÉPET ILLETI!

A közhatalom privatizációja következtében megszűnt a társadalom részvétele a szabályozók alkotásban és törvényhozásban. A hatalom szereplői újabb és újabb eszközökkel nehezítik életünket. Eddig elfogadtuk az egyre súlyosabb adóterheket, a termőföldjeink idegenkezekbe adását, a környezetszennyező beruházásokat, a  gyermekeink kötelező oltását, a lakóövezeti közterületek használatának adóztatását. És még hosszú a sor…

De ami ezután jön az még ezeken is túl tesz! A WHO járványprotokollja, a digitális állampolgárság, a készpénz megszüntetése.

El kell fogadnunk mindent, amit az állam/államok  feletti hatalom kitalál? 

MI VALÓSÍTJUK MEG AZ ÉLETÜNKET NEHEZÍTŐ SZABÁLYOKAT, TÖRVÉNYEKET AZOK NÉMA ELFOGADÁSÁVAL!

A szavazáshoz regisztráció szükséges!

Kérjük, a szavazó űrlap kitöltéséhez jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, akkor végezd el most ezt a műveletet ingyenesen. 

Töltsd le a szavazó űrlapot PDF formátumban!

Nyomtasd ki és a kitöltés után helyezd el a kormány által küldött „Nemzeti Konzultáció” válaszborítékban és add fel ingyenesen.

A Civil Konzultáció célja egy széles körű társadalmi párbeszéd elindítása azokról a kérdésekről, amiket a kormányzó hatalom megkérdezésünk nélkül eldöntött.

A Civil Konzultáció eredményeit a nyilvánosság bevonásával személyesen adjuk át a „Nép által választott” országgyűlési képviselőknek a saját választókerületükben.