A MAGYAR GAZDÁLKODÓK, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓK KÖZÖSSÉGÉNEK REKLÁMOLDALA!

Status quo (fennálló állapot)

Az államok feletti gazdasági hatalom gyarmatosítási törekvéseinek Magyarország is áldozatául esett.

A Magyarországra települő állami támogatásokat és adó kedvezményeket bezsebelő, idegen hatalmi erők tulajdonában lévő ipari vállaltok folyamatosan apasztják a termőföldjeinket, mérgezik környezetünket és elszívják a vidéken élőket is ipari bérrabszolgának.

Látjuk, hogy a kereskedelmünket uraló nemzetközi üzletláncok polcain már tömegesen találhatók az idegen országokban készült, bizonytalan tartamú, egészségkárosító anyagokat tartalmazó élelmiszertermékek. Az alternatív megoldások (kiskosár rendszerek), a lakosság szükségleteinek töredékét sem fedezik. Az élelmiszer forgalmazás napi forgalomból, mára már csak mintegy 12-15 százaléknyi a magyar tulajdonú gazdaságokban, vállalkozásokban előállított, feldolgozott termék.

A költéseinkkel multinacionális üzletláncok, más (sokszor nem is európai) országokban működő gyárak tulajdonosait gazdagítjuk.

 

Alapvetés

A magyar vállalkozások (99%-a mikro-, kis- és középvállalkozás. Noha ezek a vállalkozások a magánszektorbeli teljes foglalkoztatás kétharmadát biztosítják) rengeteg adót és járulékot fizetnek. Érdekeiket a politikai döntéshozók Magyarországon (is) szinte állandóan figyelmen kívül hagyják.

A NEXUS TV-t működtető NEXUS TV Független Média Kft.  elindította az a NEXUS KÖZ-ÉRT Vásárlói és Vállalkozói Közösség online felületét, amivel eszközt kíván nyújtani a hazai vásárlási szokások megváltoztatására irányuló törekvéseknek.

 

Az ötlet

A NEXUS KÖZ-ÉRT ötlete ez év tavaszán fogalmazódott meg és abból a megfigyelésből fakadt, hogy jelenleg nincs az online térben egy olyan gyűjteményes reklámoldal, ahol egyben találhatók meg az ország különböző régióiban működő kis- és középvállalkozók, a gazdálkodók. Egy olyan gyűjtemény, ahol a magyar vállalkozások részletesen bemutathatják magukat, megadva minden elérhetőségüket.

 

TEGYÜNK MAGUNKÉRT – NEXUS KÖZ-ÉRT

A NEXUS KÖZ-ÉRT online reklámoldal folyamatosan növekvő, az élelmiszeriparban, a kereskedelemben, az iparban és szolgáltatási szektorokban működő gazdálkodók, kis- és közép vállalkozók bemutatásával, változtathat a tömegek vásárlási szokásain! Hozzuk divatba a valódi magyar termékeket!

VÁSÁROLJ MAGYAR VÁLLALKOZÓKTÓL, MAGYAR CSALÁDOKAT TÁMOGATSZ VELE!

 

Előnyök a NEXUS KÖZ-ÉRT partnerek számára

A vállalkozó partnereink a KÖZ-ÉRT Vállalkozói Klub tagjaként új üzleti kapcsolatokra lelhetnek, melyeket a tevékenységük eredményességének növelésére használhatják.

A bővülő kapcsolatrendszer új piaci lehetőséget nyithat meg. A partner kapcsolatok kiépítése közös vállalkozások kialakulásához vezethet. A vállalkozók közösségi rendszere megteremtheti az alapját egy saját kereskedelmi rendszernek is. (Hangya Szövetkezetek)

A gazdák, kis- és közép vállalkozók köre a NEXUS KLUB platformján, közösségi rendezvényeiken átadhatják egymásnak tapasztalataikat, bővíthetik tudásukat is. NEXUS Mesterelme Körök megalakításával magasabb szintre emelhetik a hatékonyságukat.

 

Anyagi előnyök a NEXUS KÖZ-ÉRT partnerei számára

Saját termék, szolgáltatás értékesítési volumenének növekedése. A kampányok és a Nexus Klub vásárlói közössége fokozódó árbevételt eredményez a vállalkozás számára.

A NEXUS KÖZ-ÉRT partnerek is kapnak Vásárlói Kártyát. Fogyasztóként a kártya használatával közvetlen árkedvezményekhez juthatnak.

MINŐSÉGET KEDVEZŐBB ÁRON!

 

Hogyan bővítjük a Partneri állományunkat

A NEXUS KÖZ-ÉRT egy „ELIT” Klub! A NEXUS KÖZ-ÉRT partneri körét személyes ajánlások útján bővítjük. Nem hívunk meg olyan vállalkozókat, akiket nem ismerünk, vagy nincs ajánlójuk. Nem lehetnek tagjaink azok az idegen érdekeket szolgáló vállalkozások, melyeket csak a profitszerzés hajt és a megszerzett hasznukat kiviszik az országból. Ezért a NEXUS KÖZ-ÉRT már meglévő partnereire és a Nexus Klub tagságára bízzuk a partneri állomány bővítését.

 

Mit nyújtunk

A NEXUS KÖZ-ÉRT oldalon a partnereink tág lehetőséget kapnak tevékenységük bemutatására. A szöveges bemutatkozás, weblap, közösségi oldalak hivatkozásai mellett megadhatják elérhetőségeiket. Tölthetnek fel magukról képeket, videókat.

A partnerünk tagja lehet a NEXUS KLUB Kisközösségi Hálózatának is, ahol a lakóhelye közelében élőkkel személyes kapcsolatot építhet ki a helyi csoporttalálkozókon.

A NEXUS KLUB keretein belül működő Vállalkozói Klubba is beléphet, ahol új kapcsolatokra tehet szert és a fejlődő közösség részeként részt vehet a vállalkozói érdekképviselet szervezésében.  Felvételt nyerhet a NEXUS KLUB – MESTERELME KÖZÖSSÉGÉBE!

 

Mennyibe kerül?

A reklámozott partnerünknek reklámdíjat számítunk fel. Az ALAPDÍJÚ „NEXUS KÖZ-ÉRT” HIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁS DÍJCSOMAG tartalma:

 • a „NEXUS KÖZ-ÉRT” honlapon egy önálló, egész oldalas hirdetési megjelenés 12 hónapra.
 • NEXUS KLUBTAGSÁG a hirdetési szerződés lejártáig (12 x 1 000 Ft + ÁFA) + egyszeri szerződéskötési és adatrögzítési díj (5 000 Ft +ÁFA),
 • egy „Nexus KÖZ-ÉRT Vásárlói kártya”
 • 2 db „Fizess Készpénzzel!” autós matrica és 1 db öntapadós szalag matrica, belföldi címre kipostázva. (3 000 Ft + ÁFA)
 • Összesen 20 000 Ft + ÁFA

 

Több mint egy reklámoldal:

A NEXUS KÖZ-ÉRT sokkal több mint egy reklámoldal. Az itt összegyűjtött vállalkozók növekvő közössége erőteljes hatást gyakorolhat a vásárlási szokások megváltoztatásra. Ez az a közös cél, aminek jótékony hatásait már egyre többen várják a magyar társadalomban.

 

Kiket várunk tagjaink közé:

 •  akik arra törekednek, hogy – lehetőségeikhez mérten – környezetkímélő technológiákat és anyagokat alkalmazzanak a gazdasági tevékenységük során,
 • akik igyekeznek az emberi szervezet egészségét támogató termékeket előállítani és forgalmazni,
 •  akik etikusan járnak el a vevőikkel, ügyfeleikkel és üzleti partnereikkel szemben, nem tévesztik meg őket,
 • akik tisztességesen bánnak az alkalmazottjaikkal,
 • akik részt vesznek a helyi közösség életében.
 • akik hajlandóak árkedvezményt adni NEXUS KLUB vásárlói körének,
 • akik szeretnének megismerkedni más vállalkozókkal és üzleti kapcsolatokat kiépíteni velük.

 

Hogy működik?

A sikeres ajánlói munka eredménye, amikor az ajánló, vagy a jelentkező új partner kitölti a jelentkezési lapot. Ezt követően a NEXUS KÖZ-ÉRT csapata elkészíti a szerződést, létrehozza a reklámoldalt. A reklámozási díj befizetését követően Az új partner jól látható helyen kifüggeszti a NEXUS KÖZ-ÉRT Partneri matricát, plakátot, vagy elhelyezi a bannert a weblapján. Személyes vásárlásoknál a kártya tulajdonosainak megadja az általa vállalt árkedvezményt, webáruházas értékestésnél biztosítja a NEXUS KÖZ-ÉRT kuponkód használatát.

 

A Nexus Klub vásárlói közössége:

A NEXUS TV Független Média Kft. 2022-ben létrehozott egy NEXUS KLUB nevű országhatárokon túl nyúló közösségi platformot, a NEXUS KLUB Kisközösségek Hálózatát. A klub tagsága folyamatosan bővül és lakóhelyek szerinti élő közösségeket szervez. A NEXUS Klub létszámának növekedésére jótékony hatással van a vásárlói kártya kibocsátása.

A NEXUS KLUB-ban a NEXUS KÖZ-ÉRT vállalkozói kör tagjai, valamint vásárlóik megismerhetik egymást. A vállalkozók közvetlenül kapcsolatba léphetnek egymással, hogy új üzleti kapcsolatokat tudjanak kiépíteni. Érdekvédelmi, érdekképviseleti együttműködésük megszervezése érdekében egyeztetni tudnak.

 

A NEXUS PIACTÉR

A klub tagsága számára létrehoztunk egy zárt rendszert, ahol pénzhelyettesítő rendszer bevezetésével csereberélhetnek egymás közt a tagok. A jogi keretet a működéshez a NEXUS PIACTÉR Polgárjogi Társaság adja. A tagoknak nem kell vállalkozóknak lenni, nem kell ÁFA tartamú számlákat kiállítani.  A pénzhelyettesítő rendszer bevezetése számos előnyt tartalmaz, ami a NEXUS KÖZ-ÉRT partnerei számára is előnyös és gazdaságos értékesítési lehetőséget biztosít.

 

A NEXUS TV

A fenti kezdeményezéseket a NEXUS TV Független Média Kft. az általa működtetett online televízió, a NEXUS TV  is népszerűsíti. A TV, mint független médium lehetőséget biztosít a NEXUS KÖZ-ÉRT partnerei számára reklámfilmek elkészíttetésére és megjelenítésére.

A TV, a műsorát a NEXUS KLUB tagsága számára szerkeszti és célja a független tájékoztatás mellet a társadalmi változások elősegítése.

 

Budapest, 2023.06.23