Tényleg azt hittük, hogy a globalisták karácsonyi szünetet tartanak?

Miközben áldott Új Évet kívánunk egymásnak, az ENSZ globális politikusai, a 2024-t tervezgetik, ami így egy keserves évvé válhat számunkra.

Tényleg azt hittük, hogy a globalisták karácsonyi szünetet tartanak?

A CitizenGO leleplezte megdöbbentő tervüket.

Miközben a karácsonyt ünnepltük, az UNESCO, az ENSZ egyik legfontosabb ügynöksége egy riasztó tervet indított el, amely a szabadságjogunkat fenyegeti.

“A digitális platformok irányítására vonatkozó útmutatók” című terv, részletezi az államok, digitális platformok, nemzetközi szervezetek, civil társadalom, média stb. számára előírt feladatokat, felelősségeket és szerepeket, a dezinformáció és információhiány, gyűlöletbeszéd és összeesküvés-elméletek kezelése terén.

Azt akarják elhitetni Önnel, hogy ez is csak egy újabb jó szándékú globális terv az Ön védelmére. Ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

Egy közvetlen támadás a szólásszabadság ellen, és azokat veszi célba, akik megkérdőjelezik a globalisták nemekkel, abortusszal, családi értékekkel és kereszténységgel kapcsolatos nézeteit.

Ugyanaz az ENSZ, amely a világméretű járványügyi egyezményt szorgalmazza, hogy ellenőrizhesse egészségügyi döntéseit, és amely az LMBTQ ideológiát helyezi előtérbe a vallásszabadsággal szemben, most ellenőrizni akarja, hogy mit olvashat, vagy oszthat meg!

Aláírja a petíciót, amely felszólítja Magyarország miniszterelnökét, hogy szembeszálljon az UNESCO globális cenzúra terveivel?

A CitizenGO-nál készen állunk, hogy szembeszálljunk ezzel az összeesküvéssel, ahogy azt a járványügyi szerződés és más szabadságunkat fenyegető veszélyek ellen is tettük.

Tervünk első lépése:

Fogjunk össze, hogy január 31-ig több mint 500 000 aláírást gyűjtsünk össze Magyarország és mind a 20 ország területéről, ahol működünk. A lehető legrövidebb idő alatt szeretnénk tömeges választ, és elsöprő erejű ellenállást elérni, hogy a döntéshozók ne feledkezzenek meg a tervekkel szembeni erős ellenállásról.

A szabad eszme- és információcsere a demokratikus társadalmak egyik sarokköve.

A jelentés mégis korlátozni kívánja a nyílt vitát a közösségi médiaplatformokon az úgynevezett „gyűlöletbeszéd” és a „hamis információk” ellenőrzésének ürügyén.

De mi tudjuk: csak a „gyűlöletbeszéd” és az „álhírek” ellenkeznek a napirendjükkel… Ezért van szükségük egy globális gondolatrendőrségre.

A szándékaik világosak:

  • Ha az választásokkal kapcsolatos információkat elhallgatják és ellenőrzésük és szabályozásuk alá vonják, akkor, könnyen képesek befolyásolni és hatást gyakorolni a politikai eredményekre.
  • Másodszor, –  közegészségügyi intézkedések – meglepődött? Egy évig harcolva az WHO járvány szerződés ellen, most az ENSZ ismét egy új eszközt kap a kezébe, hogy meghatározza az egészségügyi választásait.
  • És végül, de nem utolsósorban… „diszkriminációra uszítás”, más néven „gyűlöletbeszéd”… Vagyis minden, ami ellentmond az ő terveiknek olyan témákban, mint a genderideológia, az abortusz és a keresztény vélemények ebben a kérdésben!

Bizonyára emlékeznek, hogy a CitizenGO számos munkatársa- mint Caroline Farrow Angliában, Ann Kioko Nigériában, és most Eduard Prols Németországban – hogyan került büntetőeljárás alá, azért mert nyilvánosan kifejtették véleményüket a nemi ideológia kérdésében.

Ne is említsük a Finnországban történt felháborító jogi eljárást, amelyben a törvényhozó Päivi Räsänen egy hosszadalmas hároméves perrel nézett szembe, és börtönbüntetéssel fenyegették, mert keresztény nézeteit online kifejezte.

És az elmúlt évben, sokan mások is hasonló helyzetben vannak!

Ne felejtsük el, hogy a fent említettek mindegyikét “gyűlöletbeszéd” vádjával állítottak bíróság elé.

Az új jelentés célja, hogy intézkedéseket javasoljon a “dezinformáció” és a “gyűlöletbeszéd” azonosítására és korlátozására.

Képzeljük csak el, mennyivel természetesebbé válik a keresztény hangok üldözése, ha a jelentésben foglaltak megvalósulnak.

Ismét rajtunk múlik, hogy ennek útjába álljunk, és megtegyünk mindent, hogy leleplezzük, hogy mi is ez valójában – egy totalitárius, túlterjeszkedő kísérlet a globális cenzúrára, amely közvetlenül korlátozza a hitünk kifejezéséhez fűződő alapvető jogainkat.

Segítsen összegyűjteni  500.000 aláírást január 31. előtt! Állítsuk meg az ENSZ-összeesküvését:

Írja alá a petíciót, és utasítsuk el az UNESCO azon tervét, hogy megszabja, mit mondhatunk és mit nem!

Aláírása üzenetet küld az ENSZ-ügynökségnek, és megpróbálunk megtenni mindent, hogy megdöntsük, ami ebből a legújabb jelentésből kiderül.

Az UNESCO jelentése, „Iránymutatások a digitális platformok irányításához” címen, a digitális beszélgetések feletti fokozott cenzúra és ellenőrzés irányába mozdul.

Ez, az UNESCO vagy a vele együttműködő kormányok és vállalatok által jóváhagyott  narratívákkal ellentétes nézetek és információk elnyomását jelenti.

Ők döntenek arról, hogy mit fejezhetünk ki online. Ez nem csupán a közvélemény formálása – ez egy veszélyes lépés egy egységes ideológia erőltetésére, amely gátat szab a különféle gondolatok és meggyőződések számára.

Magyarország alkotmányával ellentétben, amely határozottan tiltja a kormányzat beavatkozását a szólás- és sajtószabadságba, az UNESCO számos nemzetközi “emberi jogi” keretrendszerre hivatkozik a szólásszabadság korlátozása érdekében.

Félreértés ne essék, az ENSZ-ügynökségek ilyen típusú jelentései nagyon fontosak!

Keretként használják őket, hogy később a nemzeti kormányokra kényszerítsék őket. Saját szemünkkel láttuk, hogy az ENSZ nemzetközi szokásjoga milyen veszélyessé válhat.

És mi a legriasztóbb? Az UNESCO nyíltan cselekszik – azt tervezik, hogy együttműködnek a kormányokkal és a vállalatokkal szerte a világon, hogy bevezessék ezt a cenzúra rendszert… mint egy globális gondolatrendőrség!

Maga a jelentés rögzíti, hogyan fog együttműködni a kormányokkal annak érdekében, hogy a beszéd különböző formáit korlátozza.

Az ENSZ mindent megtesz, hogy ezt a szabályozási keretet hatályba léptesse.

Feladatunk, hogy ismét kiálljunk értékeinkért. A  tét az, hogy jogunk legyen szabadon beszélni alapvető fontosságú kérdésekről – beleértve a hitünket is!

Ezt nem hagyhatjuk: kérjük, segítsen nekünk január végéig 500 000 aláírást összegyűjteni, hogy megállítsuk az ENSZ gondolatrendőrségét:

Köszönjük figyelmét és gyors intézkedését ebben az ügyben.

Köszönettel:

Ignacio Arsuaga és a CitizenGO csapata

Hivatkozások:

A digitális platformok irányítására vonatkozó iránymutatások (UNESCO)

https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000387339

Az online beszéd ellenőrzésére irányuló ENSZ-terv (The Epoch Times)

https://www.theepochtimes.com/article/inside-the-un-plan-to-control-speech-online-5534524

Az ENSZ online beszédellenőrzési terve (AMAC)

https://amac.us/newsline/society/inside-the-un-plan-to-control-speech-online/

Szólj hozzá

Kérjük lehetősége szerint támogassa kampányunkat!

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10.000Ft

Autós galéria

Kihelyezett plakátok