NEM VAGY EGYEDÜL!

Kedves Olvasó!
Néhány reggeli gondolatomat osztom meg veletek.
Több bírálatot kaptunk szokás szerint (mindig kapunk, bármit teszünk is azoktól, akik nem tesznek semmit, csak bírálnak) a frissen indított FB kampány csoportunkban. Pl azt, hogy bort iszunk és vizet prédikálunk, mert a webáruházban megtalálták, hogy  banki utalással is lehet fizetni. Ők az okoskodók! Tudjuk a tett halála az okoskodás!
1. Választható lett a webáruházunkban az utánvétel és kp-s fizetés is. De azt kell tudni, hogy a posta külön díjat számít fel, ha a kézbesítéskor a postás veszi át a pénzt. Vagyis költség növelő tényező. De, akinek nincs is bankszámlája, az válaszhatja ezt a megoldást!
2. Tudjuk, hogy a FaceBook erősen cenzúrázott platform és Klaus Schwab programját segíti! Fel kell készülnünk arra, hogy ezt a csoportot is (a témája miatt) előbb-utóbb korlátozni, esetleg tiltani fogják! Ezért kérem azokat, akik már értik mekkora a jelentősége a Kp megtartásának, hogy regisztráljon (ingyenesen) a fizesskezspenzzel.hu oldalon. Előkészítettem egy Fórumot a regisztrálóknak, ahol nem csak a Kp megtartásáról, de minden bennünket érintő, bennünket folytogató kérdésről tematizálva beszélhetünk. (aztán cselekedhetünk is…)
3. Rengeteg tapasztalatot szereztem az elmúlt tíz évben a „megmondó emberek” kapcsán. Látom, hogy ők azok, akik megakadályozzák a cselekvést. Minden lehetőséget megragadnak a szereplésre, hogy előadják az okosságukat, aztán neked annyit mondanak a végén jó esetben, hogy „fogj össze”,. Meg azt is,hogy mit KELLENE TENNI! Mi eszközöket hozunk létre, amit, ha jól használunk akkor annak hatása lesz! Hát használjuk!
4. A pénz mindenkit érdekel! A pénz hiánya meg egyre többek életében jelenik meg! A készpénz kivonása, csökkentése, a készpénzes fizetések korlátozása, újabb munkahelyeket szüntet meg. (még a bankokban is!) Ez egy olyan téma, amivel széles társadalmi réteget el lehet érni. Aztán ha ez meg van… Már kiállhatunk a jogainkért! De ehhez nem elég egy-két ezer ember! Tehát, itt és most, RAJTAD IS MÚLIK KEDVES CSOPORTTAG, hogy mi fog történni! Most (is) tehetsz valamit magadért, a nemzetedért!
5. Vegyük már észre, hogy a hatalom (akár a saját államunk feletti magánhatalom) terveit mi hajtjuk végre. Pedig nem kellene! Mi vagyunk többen, ezt vésd az eszedbe! Mert: „… mit tehetnék én egyedül?” Nem vagy egyedül! Sőt mi sokkal többen vagyunk! Csak nem hisszük el! Ebben a csoportban, a Fizess Készpénzzel oldalon, a NEXUS Klubban folyamatosan gyűjthetjük a hasonló gondolkodásúakat akikkel megszervezhetjük azokat a cselekvési folyamatokat, amik eredményként lassíthatjuk, akár megállíthatjuk ezeket az öngyilkos folyamatokat!
Emberhez méltó életre csak akkor számíthatunk, ha teszünk is érte valamit.
JOGOD VAN AZ IGAZSÁGHOZ!
Juhász Zoltán

Szólj hozzá

Kérjük lehetősége szerint támogassa kampányunkat!

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10.000Ft

Autós galéria

Kihelyezett plakátok