Meg tudjuk védeni a készpénzt, mielőtt mindent beszippant a digitális világ? – Juhász Zoltán,H.Ágnes

Van-e még remény a boldog és szabad életre? Az ember egy időutazó, teljesen természetes, ösztönös vágya egy jobb jövő, a dolgok kedvező irányba történő terelése.

Ez persze több-kevesebb sikerrel történik. Napjainkban elég nagy a felbolydulás. Alapjaiban rengetnek és rúgnak ki mindent az emberek lába alól, amire eddigi életük épült. Mindenhez hozzányúlni látszik, ami az emberek létbiztonság érzetéhez fontos. Látszólag még sok mindenben szabadok vagyunk bizonyos kereteken belül, de ez a szabadság egyre szűkül.

Egy kis figyelemmel ez szabad szemmel is látható. Mi lesz, ha elveszik a készpénzt és egy erőteljes kontroll, valamint irányítás alá helyezett digitális formára váltják le? Amikor a megélhetés minden részletébe bele fognak avatkozni, ott még akkor sem leszünk boldogok, ha mindenünk meglesz! Az élet természete növekedés, szabadság, kibontakozás, elevenség.

A pénz nagy energiát képvisel az életünkben, az anyagi világ teremtő energiájának jelentős része kapcsolódik hozzá globális szinten. Amikor ez a fajta teremtő energia korlátozva van, beszűkülhet, elgyengülhet, végül elhalhat a teremtés, az élet. Mit tudunk annak érdekében tenni, hogy az élet szabad áramlásának energiája mentén tudjunk egy teljes és szabad létezés felé haladni?

 

Szólj hozzá

Kérjük lehetősége szerint támogassa kampányunkat!

Ft
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10.000Ft

Autós galéria

Kihelyezett plakátok