Listing Category
Description

Bozsik Emilia: Állapotfelmérés és masszázs.
Egészség!!!
Tedd rendbe a belső egyensúlyodat!
Biztosan voltál már úgy, hogy mindened fájt és nem tudtad valójában mi lehet az oka. Rossz hangulatod és semmihez nem volt kedved?  Egyszerűen csak azt érezted, hogy nincs ebben az életben semmi keresni valód és jöjjön,aminek jönnie kell.
És ez visszatérő? 
Ha a testben felborul az egyensúly, akkor fura érzéseink és gondolataink vannak. Mi lehet ennek az oka? Ha kíváncsi vagy a megoldásra, akkor jelentkezz a kapcsolat oldalon és tájékoztatunk a lehetőségekről.
Rólam
Én abban tudok segíteni neked, hogy a saját példámon keresztűl megmutatom, hogy lehet a leglehetetlenebb helyzetből is kijönni. Amikor már azt hiszed, semmilyen lehetőséged nincs, és itt a vég, akkor jön egy ...
Szia!
Bozsik Emilia vagyok. A munkámban - ahogy egész életemben is - a következő cél vezérel: a világot egy szebb hellyé tenni.

Büszke vagyok a múltbéli és a jelenben végzett munkámra, az elért eredményeimre, valamint arra, hogy bármilyen területen is dolgoztam az ügyfeleimmel jó kapcsolatot ápoltam.

A sok-sok éves élettapasztalatom , a probléma megoldó képességem és az emberi kapcsolataimon keresztül Neked is tudok segíteni.
Meghallgatlak, elmondom a javaslataimat és, ha kéred, akkor segítek a változtatás kivitelezésében is.

Phone
+36 30 159 6323
Address
Tiszaföldvár, Kinizsi körút 44.
ZIP Code
5430
  • Minőségi Élet Klub – Tiszaföldvár
  • Minőségi Élet Klub – Tiszaföldvár
Contact kampÁny szÖvetsÉgeseink owner

Send Message

Please log in to be able to send messages to the kampÁny szÖvetsÉgeseink owner.

Szólj hozzá