Listing Category
Description

Néhány információval szeretnénk segíteni, hogy bútorvásárlása sikertörténet legyen. Munkánk legfőbb célja: az elégedett vásárló!

Ahány bútorgyártó cég létezik, az annyiféle minőségű készterméket jelent! Vannak bútorcsoportok, melyeket csak személyes megtekintés, azaz alapos ülő - és fekvőpróba alapján célszerű kiválasztani jövőbeni használatunkra. Ezek a franciaágyak, matracos ágyak, heverők, kanapék, sarokülők. Ezekből boltunkban megfelelő kínálatot talál a sikeres vásárláshoz. Büszkék vagyunk franciaágyaink elismertségére!

Gyártó partnereink a legjobbak a szakmájukban, ezért bolti kínálatunk kiállja az Ön és az idő próbáját!

Gardróbszekrényekből, szekrénysorokból, tálalóból,étkezőgarnitúrákból is van választék boltunkban, de a teljes kínálat gyártó partnerünk weboldalán szemlézhető: web.divianbutor.hu

Ülőgarnitúrák, sarokülők, kanapék, fotelek teljes választéka a kreahome.hu weboldalon található!

Kisbútorok (előszobaszekrények, komódok, dohányzóasztalok, éjjeliszekrények stb...) lelőhelye üzletünk mellett a kisbutorgyartas.hu oldalon található.

Konyhájába bútorsort a szükséges méretben rendelhet! Készülhet bútorlapos vagy MDF-lapos fronttal, bőséges színválasztékban. A mintasorok boltunkban megtekinthetők!

Ha sikerült szimpatikus ajánlatot találni valamelyik gyártó weboldalán, vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeink: t.: 20/9260088 email: majzik2008@t-online.hu

Régiónkban továbbra is ingyenesen házhoz szállítunk, készpénzen kívül fizethet banki utalással is!

"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne..." Bútorainkkal ebben szeretnénk Önnek is segíteni...

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT!

Phone
20 / 926-0088
Listing Tags
Address
Mezőkövesd, Széchenyi út 98.
ZIP Code
3400
  • Majzik Bútorüzlet
  • Majzik Bútorüzlet
Contact kampÁny szÖvetsÉgeseink owner

Send Message

Please log in to be able to send messages to the kampÁny szÖvetsÉgeseink owner.

Szólj hozzá