Listing Category
Description

Nyomtatott és nyomatlan címkék, nyomtatók, címkekezelő eszközök.
Cégünk 1997-ben alakult családi kisvállalkozásként, azóta évről évre dinamikusan fejlődik.
Az induláskor általános irodatechnikai gépekkel (fénymásolók, faxok) foglalkoztunk, majd hamar specializálódtunk a csomagolóipari jelöléstechnika területére.

Forgalmazzuk a jelöléstechnikában használatos gépeket és az azok használatához szükséges kellékanyagokat. (öntapadó és egyéb – kartoncímke, ruhaipari bevarrócímke – címkék, festékszalagok.

A berendezések területén kiemelt beszállítónk a német Carl Valentin GmbH.

Kellékanyagoknál a termékválasztékunk elsősorban hazai gyártású (kiszerelésű) címkékből, festékszalagokból áll. A bérnyomtatással és nyomtató szervizzel kiegészülve a címkefelhasználás és címkenyomtatás teljes területét lefedjük.

 
Néhány gondolat a címkékről
A címkéket nagyon régóta használjuk, alkalmazása gyakorlatilag egyidős az emberi társadalom kialakulásával. Ma leggyakrabban a szupermarketek árúin öntapadó vagy csomagolásra nyomtatott formában találkozunk velük, de számtalan egyéb formája ma is létezik (márkajel, pecsét vagy céglogo).

Elődeink pl. jellegzetes pajzsaikkal jelölték csapatukat a saját és az ellenséges harcosok számára. De ugyanez az azonosítási igény hívta életre a gyönyörű kovácsoltvas cégéreket is a középkorban.

A címke legfontosabb funkciója az, hogy röviden, gyorsan azonosíthatóvá tegye azt a dolgot amire rátették. Nem az adattartalom az elsődleges, hanem jól felismerhető, kellemes, esztétikus megjelenésével jó érzetet sugároz. Bármihez alkalmazható, legyen az áru vagy szolgáltatás, egy csoport, egy ügy stb.

Annak ellenére, hogy a mai címkékre sok adat is kerülhet, pl, összetétel, használati utasítás, a címke alapfunkciója mára sem halványult el, alakjával színével, betűformáival vonzóvá szeretné tenni pl. a terméket, hogy legközelebb egyszerűen választhassunk a már megismert címke alapján.

 

A címkék szerepe a jövőben sem fog csökkenni, sőt az olcsóbbá váló színes, jó minőségű technika még hatásosabbá teszi alkalmazását.

 

 

Várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén.

Phone
+36 1 401-0795
Address
Budapest, Csömöri út 69.
ZIP Code
1161
Contact kampÁny szÖvetsÉgeseink owner

Send Message

Please log in to be able to send messages to the kampÁny szÖvetsÉgeseink owner.

Szólj hozzá