Jelmondatunk: VÁSÁROLJ MAGYAR VÁLLALKOZÓTÓL, MAGYAR CSALÁDOKAT TÁMOGATSZ VELE!

A jelentkező vállalkozókkal reklámszerződést kötünk. A szerződés lényege, hogy a vállalkozót az általa megadott adataival, tartalommal, termékkel, szolgáltatással megjelenítjük a NEXUS KÖZ-ÉRT weblapon. A vállalkozótól azt várjuk, hogy adjon árkedvezményt a NEXUS KLUB vásárlói közösség Vásárlói Kártyával rendelkező tagjainak. A kedvezmény mértékét a vállalkozó határozza meg.

Ha jelentkeztél és feltöltöttük a reklámoldaladat a KÖZ-ÉRT oldalon, elküldjük neked is a szerződést, amit aláírás után kérünk visszaküldeni.

A weboldalon kitöltött feltöltési adatok alapján megjelenítjük a weblapon a vállalkozói hirdetésedet.

 

Itt van a feltöltési lap:

Nézd meg és ha te is az „Első Fecskék” közt szeretnél lenni, töltsd ki. https://nexuskozert.hu/jelentkezes/

Természetesen, sokat fogunk tenni azért, hogy az oldalnak minél több látogatója legyen és széles körben ismerté váljon.

 

Kiket várunk a Vállalkozók Klubjába?

A vállalkozók körét kis és közép, egyéni és társas vállalkozásokra építjük.

  • kis és közép, egyéni, vagy társas vállalkozókat várunk.
  • gazdák, iparosok, szolgáltatók, kereskedők köréből

A vállalkozónak adunk EZ A BOLT A NEXUS KÖZ-ÉRT VÁSÁRLÓI KÖZÖSSÉG TAGJA matricát, vagy Bannert, amit kihelyezhet az üzletében, vagy a weblapján.

 

Természetesen kap Vásárlói Kártyát is, mert ő is vásárló lehet más vállalkozóknál. Meghívjuk A NEXUS KÖZ-ÉRT VÁLLALKOZÓK KLUBJA tagjai közé.

 

A vállalkozót meghívjuk a NEXUS KLUB PIACTÉR tagjai közé is, hogy ott termékeit és szükségleteit a PIACTÉR PÉNZHELYETTESÍTŐ RENDSZER használatával tudja kezelni.

 

Kap tőlünk NEXUS KÖZ-ÉRT és NEXUS TV plakátot is, hogy azt kirakhassa az üzletében. Ha elkészülnek a szórólapok, azt is adunk.

A szerződés és egyéb kapcsolattartás a Klubban a a NEXUS KÖZ-ÉRT profillal levelezve a legegyszerűbb, de már működik a levelező címünk is:

kozert@nexustv.hu

 

Számítunk rád!