NEXUS KLUB KÖZÖSSÉGEK HÁLÓZATA

Esély az emberi kapcsolatokra! Esély a cselekvésre!

A NEXUS KLUB rendszerének üzemeltetője a NEXUS TV Független Média KFT.

A NEXUS KLUB egy országhatárokon túlnyúló, magyar közösségi média felület, melynek segítségével kisközösségek hálózata épülhet fel, kapcsolódhat össze a valódi térben és szervezheti meg magát a közösségek által meghatározott célok elérésére. A NEXUS KLUB-hoz bárki csatlakozhat, aki magyarul beszél és elfogadja a Felhasználási Feltételek-ben foglaltakat.  A NEXUS KLUB mentes a párt és vallási ideológiáktól.

Egy szervezet, ami teret biztosít a közösségei számára a közösségi tevékenységhez:

–              a klubtagok megismerkedésére,

–              helyi közösségekbe szerveződésre,

–              közös, a fő célt támogató alcélok, tevékenységek felvetésére, megszervezésére,

–              a közös feladatok elvégzésre

 

Célja, hogy az egymáshoz közel élő, hasonló értékrendet valló magyar emberek itt egymásra találhassanak, felvehessék egymással a kapcsolatot, majd pedig személyes találkozásokon, ismeretségeken és barátságokon alapuló, valódi helyi közösségeket hozzanak létre.

Egyedül gyengék vagyunk, ha azonban erős helyi közösségeket építünk ki, és ezekből létrehozzuk a közösségek hálózatát, akkor azzal az egyes településeken túlmutató, közös céljainkat is meg tudjuk valósítani!

HOGYAN LEHET CSATLAKOZNI A NEXUS KLUBHOZ?

Kedves Nézőnk! Kedves Barátunk!

Elsőként válassz támogatói csomagot. Töltsd ki a regisztrációs adatlapot. Az ÁSZF elfogadása és a szerződéstől való, indokolás nélküli elállási jogról szóló lemondást jelölő négyzetek kipipálása után, válassz fizetési módot.

A fizetési mód kiválasztása után ellenőrizd a megrendelését, majd kattints a MEGRENDELÉS gombra. Sikeres megrendelés esetén email értesítést kapsz a postafiókjára.

A megrendelt szolgáltatás díjának beérkezését követően, legkésőbb a következő munkanap 18:00 óráig aktiváljuk a szolgáltatásodat. 

Az előfizetésed aktiválásához kapsz egy meghívó e-mail értesítést. Töltsd ki a felhasználóneveddel és válassz egy erős jelszót, majd küld vissza. Ezt követően aktivizálódik a NEXUS KLUB profilod.

Fontos! A meghívók rendszeresen a promóciós mappába érkeznek!

A platform használatához regisztráció szükséges. SZERETETTEL VÁRUNK A KLUBBAN!

Működési koncepció

A NEXUS KLUB sokkal több, mint egy közösségi médium, egy online platform. A bővülő tagságnak lehetőséget és keretrendszert ad, hogy szervezetté alakíthassa magát. A klub keretein belül létrejövő rendszerek képesek egy új és kívánatos társadalomszervezési modellt kialakítani. A rendszer lényege: az alulról építkezés és a megbonthatatlanság. 

Ez a szervezet nem kíván vezéreket, csak vezérlő elveket. A közösségek a legjobbjaikat választják vezetőknek, akik képzéseket kapnak, hogy felelősséggel tudják ellátni a rájuk bízott feladatokat.

Azzal, hogy a tagság bővülésével az egymáshoz egyre közelebb lakókat tömöríti alapközösségekbe, a közösségek tagjai egyre közelebb lesznek egymáshoz, így egyre nagyobb lesz a garancia arra is, hogy a bomlasztó szándékkal érkezőket felfedjék és kizárják soraik közül. A kommunikációs kitettség veszélye is egyre kevesebb.