Összefogással a túlélésért!

Egyéni biztonság nem létezik. A túlélés csak közösségi összefogással biztosítható. Az ebbe történő befektetés a legnagyobb érték, a túlélés előfeltétele.

Amilyen mértékben képes ez az alternatív társadalmi-gazdasági erőtér életre kelni, olyan mértékben remélhető valóságos túlélésünk.

Mert emberhez méltó életre csak akkor számíthatunk, ha teszünk is érte valamit. Tehát összefogással a túlélésért!

KÖZÖSEN KÖNNYEBB!

Egyedül gyengék vagyunk, ha azonban erős helyi közösségeket építünk ki, és ezekből létrehozzuk a közösségek hálózatát, akkor az egyes településeken túlmutató, közös céljainkat is meg tudjuk valósítani!

NEXUS KLUB

A NEXUS KLUB egy országhatárokon túlnyúló, magyar közösségi média felület, melynek segítségével kisközösségek hálózata épülhet fel, kapcsolódhat össze a valódi térben és szervezheti meg magát a közösségek által meghatározott célok elérésére. A NEXUS KLUB-hoz bárki csatlakozhat, aki magyarul beszél és elfogadja a Felhasználási Feltételek-ben foglaltakat. A NEXUS KLUB mentes a párt és vallási ideológiáktól.

Világ Magyarsága

A Világ Magyarsága bár szinte valamennyi újságosstandon megtalálható, mégsem találkozhatnak vele, mert ott lapul, eldugva, a kíváncsi szemek elől elzárva, hiszen, aki nem áll be a sorba, mindenki gyanús, félelemkeltő a mindenkori hatalom számára is és ezért ahol csak lehet, ott igyekeznek betartani, természetesen nem látványosan, mert nálunk „sajtószabadság” van, hanem alattomos módszerekkel. Kérjük, hogy önmaguk felemelkedése érdekében is adjanak hírt a Világ Magyarságáról, jusson el mind több családba, segítse a tisztánlátásban mindazokat, akik jobbra, emberibbre vágynak. Rozgics Mária kiadó-főszerkesztő

KISKUNFÉLEGYHÁZI SUSKA - KÖR

A "suska" egy pénzhelyettesítő, a suska kör egy olyan csere kör, amelyben ezt a pénzhelyettesítőt használják a tagok a körön belüli cseréik során. Csatlakozz hozzánk, és pótold a pénz hiányát ezen a módon! Itt ezen a honlapon kifejezetten a helyi (kiskunfélegyházi) csoport dolgaival, információival foglalkozunk, erre szolgálnak a honlap bal odali részén a kör alakú logónk képe alatt található menüpontok, melyekre kattintva lehet bentebb haladni a honlapon.